ADANA / SEYHAN - Zeytinli İlkokulu

Mrt

TAŞIMALI EĞİTİM MERKEZİ OLAN OKULUMUZDA;TAŞIMALI EĞİTİMDEN FAYDALANAN ÖĞRENCİLERE BİLGİLENDİRİLME KARTLARI DAĞITILDI.

Mrt

Toplumsal hayatımızda huzur, sosyal yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı af, mağfiret ve bereketin sembolü olan Ramazan ayına hep birlikte kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan ayı; dini, sosyal ve kültürel hayatta önemli bir yere sahip olması nedeniyle, Milletimizin derin köklerinde yatan dayanışma ve yardımlaşma ruhunun ortaya çıktığı özel zaman dilimleri arasındaki yerini almıştır.

Bugüne kadar birlik ve beraberlik örneği sergileyen İnsanımızın, bugün de aynı civanmertliği göstererek ihtiyaç sahiplerine ellerini uzatıp bu Mukaddes Ayın feyiz ve bereketinden istifade edeceklerine olan inancımız tamdır.
Ramazan ayının Ülkemizde ve okulumuzda sevgi, hoşgörü ve sosyal dayanışma içerisinde huzurlu bir şekilde geçmesi temennilerimizle, tüm veli ve öğrencilerimizin Ramazan ayını tebrik ederiz, selam ve sevgilerimizi sunarız.